Zoekmachine technologie is een dynamisch spel. Het zoekgedrag van mensen is zeer beweeglijk en verandert continu. Bovendien veranderen ook de algoritmes van de zoekmachines.

Wij helpen onze klanten met het verbeteren van de zoekmachine resultaten (SEO). Door onze zoekmachine optimalisatie komen de pagina’s van hun websites hoger in zoekmachines zoals Google en Bing. Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert meer relevante bezoekers op en een betere zichtbaarheid van je merk, producten en diensten. Zie hieronder een overzicht van de SEO-activiteiten die we voor verschillende klanten uitvoeren om hun website hoger te krijgen in zoekmachines.

 

Onze SEO activiteiten om je website hoger te krijgen in zoekmachines:

  • Zoekwoorden onderzoek + teksten aanpassen
  • Concurrentie analyse
  • Backlink analyse & Linkbuilding
  • SEO-analyse van een website

 SEO-analyse van een website

Veel bedrijven hebben in eerste instantie de focus op een mooie uitstraling van de website. Later komt pas de vindbaarheid in zoekmachines ter sprake. Dit is te begrijpen maar voor meer relevante bezoekers is een goede websitestructuur en content juist belangrijk. Voor diverse klanten maken we periodiek een SEO-analyse om nieuwe inzichten te geven welke aanpassingen op hun website relevant zijn om hoger te komen in zoekmachines.

In deze SEO-analyse nemen we de volgende punten mee:
– Gezondheidscheck (o.a. DNS, Robot.txt, Flash, Sitemap)
– Analyse van alle pagina’s (o.a. url opbouw, vindbaar voor Google)
– Meta Analyse (dubbele titels, ontbrekende meta beschrijvingen)
– Content analyse (H1 gebruik, dubbele content, aantal woorden)
– Link analyse
– Afbeeldingen analyse
– Technische optimalisatie (desktop en mobiel) 

Zoekwoorden onderzoek

Met een SEO-analyse weet je hoe je de website opzet moet verbeteren voor een betere vindbaarheid. De volgende stap die we kunnen uitvoeren is een zoekwoorden onderzoek.

Met ons zoekwoorden onderzoek krijg je inzicht in de woorden die belangrijk zijn voor jouw business. Per woord geven we aan of je website al vindbaar is, wat het maandelijks zoekvolume is en of er veel concurrentie is per zoekwoord.

Op basis van de uitkomsten van dit zoekwoorden onderzoek, kan je vervolgens een contentplan uitwerken en deze pagina’s toevoegen aan je website voor meer relevante bezoekers. Natuurlijk kunnen wij je hierbij ook helpen of dit volledig voor je uitvoeren.